Loading...

Fast, fresh & easy

Lorraine Pascale

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048308019
100 fantastische, eenvoudige recepten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:10 juni 2013
Aantal pagina's:304
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Lorraine Pascale
Hoofdauteur:Lorraine Pascale
Vertaling
Eerste Vertaler:Ireen Niessen
Tweede Vertaler:Ireen Niessen
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:255 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:197 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:256 mm
Verpakkingsgewicht:1169 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:255 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:197 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:256 mm
Verpakkingsgewicht:1169 g

Samenvatting

In dit boek vindt u meer dan honderd gloednieuwe recepten om van te watertanden. Ze zijn gecreëerd op snelheid en gemak; bovendien zitten ze boordevol smaak. Wat dacht u van Aziatische BBQ-kippenvleugeltjes met maisrijst en rodekoolsalade, of van visburgers in cajunstijl met aioli en gebakken aardappelpartjes? En een heerlijke chocolademousse met frambozen?
Of u nu een doordeweekse maaltijd voor uw gezin of een lunch voor vrienden
wilt creëren, deze gerechten zijn zo gemakkelijk te maken dat er niets mis
kan gaan.

Lorraine Pascales plezierige kookstijl werd onder de aandacht van een groot publiek gebracht door haar televisieserie Baking Made Easy op BBC 2. De serie is in Nederland uitgezonden op RTL Lounge. Door middel van traktaties als haar 'I Can't Believe You Made That Cake' (Ongelooflijk-dat-ie-eigengemaakt-is-taart) liet Lorraine miljoenen kijkers kennismaken met haar verrassend eenvoudige maar voortreffelijke recepten. Het boek dat naar aanleiding van de serie verscheen, werd een bestseller. Daarop volgde een nog populairder boek, Home Cooking Made Easy, en zo was ze al snel de meest succesvolle beginnende kookboekenschrijfster ooit in Groot-Brittannië. Beide boeken zijn in Nederland en België verschenen bij Veltman Uitgevers.
Lorraine is afgestudeerd aan de wereldberoemde Leiths School of Food and Wine. Daarna volgde ze een twee jaar durende opleiding in de International Culinart Arts in Pastry en liep ze stage in een aantal befaamde restaurantkeukens, zoals Petrus, de Mandarin Oriental, Gilgamesh en The Wolseley. Lorraine zag het niet zitten om achttien uur per dag in loondienst te werken, dus begon ze haar eigen banketbakkerij: Ella's Bakehouse in Covent Garden te Londen. En nu creëert ze kookboeken voor drukbezette mensen die lekkere, originele, verse gerechten willen maken zonder al te veel omhaal.