Loading...

Als kok in Frankrijk

Bart van Loo

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789085424963
Literaire recepten en culinaire verhalen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:316
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Bart van Loo
Hoofdredacteur:Bart van Loo
Hoofduitgeverij:De Bezige Bij
Hoofduitgeverij:De Bezige Bij
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:143 mm
Product hoogte:24 mm
Product lengte:217 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:215 mm
Verpakking hoogte:139 mm
Verpakking lengte:220 mm
Verpakkingsgewicht:457 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:143 mm
Product hoogte:24 mm
Product lengte:217 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:215 mm
Verpakking hoogte:139 mm
Verpakking lengte:220 mm
Verpakkingsgewicht:457 g

Samenvatting

Literair kookboek om je duimen en vingers bij af te likkenJarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieรซn en gerechten samen. Waar vinden pรชche melba en steak tournedos hun oorsprong? Hoe maak je gargantueske eieren? Zijn frietjes nu Frans of Belgisch? En hoe zit het met de Franse kannibalenkeuken? Van Loo serveert naast verrassende ontdekkingen ook tal van recepten voor elke gelegenheid. Een must have voor de lezende smulpaap.