Loading...

Praktische gespreksvoering

Onbekend

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • Uitgever: Boom Lemma Uitgevers
  • ISBN: 9789059319622
  • Review:
basisvaardigheden voor sociale opleidingen
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:2
Verschijningsdatum:juni 2013
Afmetingen:23,9 x 16,9 x 1,4 cm
Aantal pagina's:231 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Onbekend | Wim Donders
Co-auteur:Wim Donders
Co-auteur:Wim Donders

Samenvatting

Praktische gespreksvoering gaat in op de basisvaardigheden van het tweegesprek. Het biedt beknopte theorie en regels voor gespreksvoering en geeft veel praktische aanwijzingen en tips voor het goed laten verlopen van een gesprek.

Het boek start met het alledaagse gesprek bij een kennismaking. Daarna worden de gespreksvormen ingewikkelder: van feiteninterview, naar attitude-interview, probleemverhelderend gesprek en slechtnieuwsgesprek. Elk oefengesprek wordt zin voor zin ontrafeld; rollen worden benoemd, waardoor helder wordt wat de structuur van het huidige gesprek is, en hoe een gesprek beter kan worden gevoerd.

Speciale aandacht in dit boek is er voor interculturele communicatie en de Human Social Functioningmethode van Eugene Heimler.Op de bijbehorende website staat extra materiaal en antwoorden op oefeningen uit het boek. Via de site kan een docentenhandleiding worden opgevraagd.

De dialogen en de praktijkvoorbeelden maken het boek geschikt voor studenten die pas beginnen met gespreksvoering maar ook voor degenen die al veel ervaring hebben en hun vaardigheden willen bijspijkeren.Afslank Receptenbijbel

Afvallen kan ook leuk zijn! met simpel te maken afslank recepten. Verbrand snel overtollig buikvet zonder honger te lijden of te jojoën.
Auteur: Drs. Oscar Helm

€37,00 - Bekijk

De Keto Revolutie

Je hoeft jezelf niet uit te hongeren of uren in de sportschool door te brengen om gewicht te verliezen.
Auteur: Mitchel van Duuren

€37,00 - Bekijk