Loading...

Wegwijs in WordPress

Hannie van Osnabrugge

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Computers & Informatica
  • Uitgever: Coutinho
  • ISBN: 9789046903339
  • Review:
blogs en websites maken
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:februari 2013
Afmetingen:24 x 17 x 1,2 cm
Aantal pagina's:181 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Hannie van Osnabrugge
Auteur(s):Hannie van Osnabrugge

Samenvatting

Wegwijs in WordPress is een eerste kennismaking met WordPress: een programma om weblogs en websites te maken. Een weblog is een soort online dagboek. In zes lessen leert u uw weblog te activeren, zelf berichten te plaatsen, de lay-out van uw weblog aan te passen, de weblog overzichtelijk te houden en uiteindelijk van de weblog een website te maken.
De nadruk ligt op de praktijk. Elke les bestaat uit een korte, inleidende tekst gevolgd door stap-voor-stapopdrachten. U oefent aan de hand van een speciaal ontworpen voorbeeldweblog: Turkije Speciaal, waarop een reisleidster over haar ervaringen vertelt. De lessen worden afgesloten met extra oefeningen en vragen. De antwoorden op de vragen staan op de webpagina die bij het boek hoort.

Wegwijs in WordPress is geschreven voor mensen die ervaring hebben met Windows en internet. Het boek is geschikt voor zelfstudie en gebruik in cursussen.

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als digitaal. Zij heeft een eigen bedrijf: Van Osnabrugge - ComputerEducatie.

Wegwijs in WordPress maakt deel uit van een serie. Er zijn ook boeken op het gebied van Windows, Word, Excel, PowerPoint, internet en digitale foto's. Kijk voor meer informatie op www.coutinho.nl/wegwijs.