Loading...

IV

Arjen Lubach

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789057595820
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:18 februari 2013
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Arjen Lubach
Hoofdauteur:Arjen Lubach
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

MET NIEUWE ONTKNOPING In deze ijzingwekkende thriller gaat Elsa op zoek naar de moordenaar van haar vader. Ze komt tot de ontdekking dat hij op het spoor was van de ontrafeling van een groot staatsgeheim. Als blijkt dat Elsa zelf wordt verdacht van de moord, volgt er een bloedstollende achtervolging van 24 uur door Amsterdam, via de duinen bij Heemskerk naar Zuid-Frankrijk. Wie heeft haar erin geluisd? Wat hebben de geschriften van Cicero ermee te maken? En wie is toch de mysterieuze Vier? Speciaal voor deze midprice-editie schreef Arjen Lubach een epiloog met een nieuwe, verrassende ontknoping. Arjen Lubach, bekend van onder andere zijn geprezen roman Magnus, schreef met IV zijn thrillerdebuut. De pers was unaniem lovend. IV werd genomineerd voor De Gouden Strop en bekroond met de Crimezone Debuutprijs.

`Een boek waarvoor de dvd-speler gerust een paar avonden uit kan blijven.' - nrc.next
`Een spannend boek in een pakkende schrijftstijl, een pageturner, waarbij je continu benieuwd blijft naar de volgende pagina.' - Jury De Gouden Strop 2013
`100% plotgedreven thriller in de traditie van Dan Brown.' - Crimezone