Loading...

From farm to fork in Twente

Nico Dingemans

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789461900616
health cuisine Twenteboek
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:12 december 2012
Aantal pagina's:108
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Nico Dingemans
Hoofdauteur:Nico Dingemans
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:218 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:219 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:219 mm
Verpakkingsgewicht:620 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:218 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:219 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:219 mm
Verpakkingsgewicht:620 g

Samenvatting

From Farm to Fork in Twente is een culinair boek voor fijnproevers over Health Cuisine in Twente, Landgoed van Nederland. Over gezond gastronomisch koken met ambachtelijke streekproducten, Black & Red Angus runderen van Harry's Farm, studenten van de Cas Spijkers Academie, biologische tuinderij De Witte Raaf, toprestaurants en luxe Wellness hotels. Met recepten van vier bekende Twentse chefs waaronder: SVH meesterkok Michel van Riswijk (Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte), Chefkok Willem Dankers (Dorset in Borne), SVH Meesterkok Jelle Wagenaar (Culinair Kooktheater Het Seminar in Zenderen) en Chefkok Rob Fiselier (Landgoed De Holtweijde in Lattrop). Mede tot stand gekomen door het Twents Bureau voor Toerisme (TBT), Kalkwijck Distillers in Vroomshoop, La Cuisine in Tubbergen (de elite in keuken- en tafelcultuur), de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks (Twentse AAK), Adema Kruiden & Specerijen in Enschede en de historisch Reggehooibergen.