Loading...

Singapore & Penang Street Food

Tom Vandenberghe

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789401403665
Koken en reizen in Singapore en Maleisië
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:224
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Tom Vandenberghe
Tweede Auteur:Luk Thys
Tweede Auteur:Luk Thys
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:2 cm
Product hoogte:24 cm
Product lengte:16 cm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:164 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:660 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:2 cm
Product hoogte:24 cm
Product lengte:16 cm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:164 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:660 g

Samenvatting

Authentieke street food met culinair avonturier Tom Vandenberghe Zet al je zintuigen op scherp en laat je meevoeren door dit culinaire reisverhaal in Singapore en Penang (Maleisië). Net als in de twee vorige boeken in de reeks focust de auteur op authentieke street food. Tom Vandenberghe en Luk Thys serveren je meer dan 60 unieke streetfoodrecepten, helder uitgelegd en origineel in beeld gebracht. Door de ogen van deze culinaire avonturiers maak je kennis met de unieke streetfoodscene, met invloeden uit China, India, Maleisië, Indonesië, Thailand en Europa. Toms beklijvende reisverhaal, doorspekt met spitante anekdotes, vormt een boeiende kennismaking met een smeltkroes van Zuidoost-Aziatische keukens en gunt je als buitenstaander een blik op de eetcultuur van beide landen.