Loading...

Winnen

Hans van Breukelen

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Sport & Outdoor
  • Uitgever: Business Contact
  • ISBN: 9789047006244
van talent tot topspeler
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:5
Afmetingen:Afmeting: 21,1 x 13,4 x 2,2 cm
Aantal pagina's:304 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Hans van Breukelen
Illustrator:Marlies de Roode
Illustrator:Marlies de Roode

Samenvatting

Voetbal is een denksport. Dit idee vormt de hoeksteen van de visie van Hans van Breukelen. Het beste uit jezelf halen bereik je door de juiste instelling. En daar heb je dus zelf invloed op. In Winnen schrijft Van Breukelen over mentale vaardigheden en heeft hij praktische tips om je te ontwikkelen tot topspeler.
Hij beleefde zijn succesvolste jaren nadat hij had geleerd om door een andere bril naar zichzelf te kijken. In dit boek laat hij zich bijstaan en inspireren door tientallen toptrainers, topvoetballers en experts rondom de voetballerij. Hij gaat uitvoerig in op hun ervaringen en ideeën en put ook uit zijn eigen voetbalcarrière om zijn visie naar voren te brengen.
Specifiek voor voetballers biedt dit boek de kans om inzicht te krijgen in het voetbaldenken om zo de top te bereiken. Ouders van jonge voetballers en coaches krijgen inzicht in hoe zij dit leerproces kunnen beïnvloeden. Maar eigenlijk is Winnen een praktische leidraad voor iedereen die een optimale prestatie wil leveren.