Loading...

Stoven grillen bakken braden in gietijzeren pannen

Valerie Aikman-Smith

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789461430779
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:01 februari 2013
Aantal pagina's:112
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Valerie Aikman-Smith
Tweede Auteur:N.v.t.
Verteller:nee
Hoofdillustrator:Ray Kachatorian
Hoofdillustrator:Ray Kachatorian
Vertaling
Eerste Vertaler:Ammerins Moss-De Boer
Tweede Vertaler:Ammerins Moss-De Boer
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:185 mm
Product hoogte:11 mm
Product lengte:207 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:185 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:207 mm
Verpakkingsgewicht:388 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:185 mm
Product hoogte:11 mm
Product lengte:207 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:185 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:207 mm
Verpakkingsgewicht:388 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Bak, braad, stoof, sudder, rooster en gril jezelf door de heerlijke recepten, welke speciaal zijn uitgekozen voor het gebruik van gietijzeren pannen en schalen. Of je nu kookt of bakt in een veelgebruikt gitzwart erfstuk van oma of een kleurige geƫmailleerde pannenset, gietijzer is geschikt voor elke taak in de keuken. Zo kan een Dutch oven worden gebruikt om kip te stoven tot het vlees smelt in je mond, een zware koekenpan om een malse biefstuk dicht te schroeien, een grillpan voor het bereiden van heerlijke kaastosti's.

'Stoven, grillen, bakken, braden in gietijzeren pannen' bevat meer dan 40 recepten die je uitdagen om elk type van dit veelzijdige kookgerei te gebruiken. Van zoete en hartige ontbijtgerechten tot klassieke stoofschotels en decadente nagerechten - er is een recept voor elke maaltijd van de dag en voor elke pan uit je verzameling.