Loading...

Bakken met de cake boss

Buddy Valastro

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048306794
  • Review:
100 van Buddy's beste recepten en taartdecoraties
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:25 februari 2013
Aantal pagina's:336
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Buddy Valastro
Hoofdauteur:Buddy Valastro
Vertaling
Eerste Vertaler:Maaike van der Rijst
Tweede Vertaler:Maaike van der Rijst
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:1073 g
Product breedte:198 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:238 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:239 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:1073 g
Product breedte:198 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:238 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:239 mm

Samenvatting

Buddy Valastro - Ster uit de populaire tv-serie op TLC
100 van Buddy's beste recepten en taartdecoraties

Noem het maar het Buddy-systeem, want dit boek is een opleiding bakken en decoreren - van deeg kneden tot uitrollen, van bekleden met rolfondant tot bloemen spuiten - verzorgd door Buddy Valastro, de ster uit de tv-serie Cake Boss, zelf. Met meer dan 100 van zijn meest geliefde recepten leert u in dit boek de adembenemende taarten maken waar Carlo's Bake Shop bekend om staat.

Aan de hand van Buddy's loopbaan van leerling tot meesterbakker, gelardeerd met verhalen van vroeger, biedt dit boek de lezer dezelfde praktijkopleiding die de werknemers bij Carlo's Bake Shop ook doorlopen. Van simpele koekjes gaan we via gebakjes, cupcakes en eenvoudige taarten langzaam over naar prachtige themataarten. Terwijl u steeds mooiere dingen maakt, zoals de safaritaart met chocoladebeesten en een waterval, vertelt Buddy op zijn eigen onnavolgbare manier enthousiaste verhalen over zijn bedrijf. Hij stimuleert u om vooral uw eigen stijl te ontwikkelen. Bovendien staan er heel veel foto's in die u kunt gebruiken om uw eigen creaties te vervolmaken. Met 650 prachtige foto's waarop alles stapsgewijs wordt uitgelegd, is het net of u naast Buddy in de bakkerij staat. Zo wordt dit boek een heuse opleiding en een onmisbaar naslagwerk voor zowel ervaren bakkers als beginnelingen.

Het boek, vol beproefde recepten, kaders met informatie en tal van beroepsgeheimen, lijkt zelf wel een ware traktatie: een fraai, toegankelijk bakboek in een kleurig jasje dat recht doet aan de artistieke kijk van de Cake Boss.

Buddy Valastro, eigenaar van Carlo's Bake Shop in Hoboken, New Jersey, is de ster uit de populaire tv-series Cake Boss en Next Great Baker en auteur van Cake Boss: Stories and Recipes van Mia Famiglia. Zijn bekroonde taarten hebben talloze keren in culinaire en bruidstijdschriften gestaan en waren op tv onder andere te zien in de Oprah Winfrey Show, de Today Show, Good Morning America en The View.