Loading...

Veiligheid voor operationeel leidinggevenden VCA (VOL-VCA) examenpakket.

A.J. Verduijn

  • Bindwijze: Boek & Overig item
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Managementboeken
  • ISBN: 9789491595042
Combinatie van actueel VOL-VCA cursusboek, E-learning en examen.
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Boek & Overig item
Aantal pagina's:210 pagina's
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties in kleur

Samenvatting

Veiligheid voor operationeel leidinggevenden VCA (VOL-VCA) examenpakket. is een boek van A.J. Verduijn. ISBN 9789491595042

Dit totaalpakket bestaat uit: cursusboek, toegang tot de online VCA cursus en een examenvoucher voor een VCA-examen op n van de meer dan 50 examenlocaties. Het boek is een zelfstudiemethode voor het examen VOL-VCA en is gebaseerd op de meest recente eindtermen die gelden van september 2017. Deze cursus is ook uitermate geschikt voor ZZP'ers. In acht hoofdstukken wordt u stap voor stap door de stof geleid. Elk hoofdstuk is overzichtelijk opgebouwd en sluit af met een samenvatting en een zelftoets. Een gedeelte van elke zelftoets bestaat uit examenvragen zodat u direct al oefent met de manier van vragen bij de VCA-examens. Wanneer u hiervoor een goed resultaat heeft gehaald, bent u klaar voor het afleggen van het examen VOL-VCA. Bij het pakket ontvangt u ook inloggegevens voor de online VCA cursus. De opbouw van deze online variant is hetzelfde als het boek. Voordeel van deze variant is dat de opgaven direct worden nagekeken. Dit pakket combineert de voordelen van een online leeromgeving waarin u veel kunt oefenen en het comfort van een prettig leesbaar studieboek. Overal waar u beschikt over een internetverbinding kunt u oefenen en de leerstof doornemen.

Met de vouchercode kunt u vervolgens zelf een examen reserveren op de website van de examenaanbieder. Dit heeft als voordeel dat uzelf uw planning kan bepalen. U hoeft pas te boeken wanneer u denkt klaar te zijn met uw studie. Er zijn examens op meer dan 50 plaatsen in Nederland. Er is er dus altijd n bij u in de buurt. Na afloop ontvangt u een officieel erkend VCA-diploma samen met een VCA-pasje op creditcard formaat. Het diploma is 10 jaar geldig.