Loading...

1600 Pennsylvania Avenue

Paul Brill

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • ISBN: 9789460036125
alles over de Amerikaanse verkiezingen: van George Washington tot Barack Obama en van de smerigste campagne tot de machtigste first lady
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:13 september 2012
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Paul Brill
Hoofdauteur:Paul Brill
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Ja
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Ja

Samenvatting

Alles over de Amerikaanse verkiezingen: van George Washington tot Barack Obama en van de smerigste campagne tot de machtigste First Lady

Er bestaat in de wereld geen zwaarder politiek traject dan de lange mars naar het Witte Huis. Velen gaan welgemoed op weg, slechts weinigen blijven overeind. Wat maakt de slag om het Amerikaanse presidentschap zo enerverend? Paul Brill beschrijft de hoogte- en dieptepunten van het grootste politieke circus ter wereld.

Een geschiedenis in vogelvlucht, vol markante en sappige details. Van de smerigste campagne tot de meest omstreden uitslag. Van de zwakste running mate tot de machtigste First Lady.

Paul Brill, ex-correspondent in Washington en buitenlandcolumnist van de Volkskrant, schreef eerder samen met Janny Groen het boek Amerika van A tot Z.