Loading...

Beren op de weg, spinsels in je hoofd

Theo IJzermans

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789058715869
  • Review:
Kort verhaal
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:30 augustus 2012
Aantal pagina's:91
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Theo IJzermans
Tweede Auteur:Coen Dirkx
Hoofdillustrator:R. Ottow
Tweede Illustrator:R. Ottow
Tweede Illustrator:R. Ottow
Vertaling
Eerste Vertaler:n.v.t.
Originele titel:Beren op de weg, spinsels in je hoofd / omgaan met emoties op het werk: de Rationele Effectiviteits Training
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Overige e-reader , Overige e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Ja
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Ja
eWaste:Nee

Samenvatting

Piekeren over problemen, ergernissen, gevoelens van onmacht en onrecht. Veel mensen hebben dagelijks te maken met deze bronnen van spanning en onrust. Vaak leggen zij de oorzaak ervan bij de situatie zelf. `Het ligt niet aan ons, denken ze. Dat maakt werken uitputtend in plaats van prettig. Beter presteren met RET Een groot deel van de narigheid veroorzaken we echter zelf. Onze manier van denken en fantaseren bepaalt uiteindelijk hoe we ons voelen en hoe we ons opstellen en gedragen. Dit is het uitgangspunt van de Rationele Effectiviteits Training (RET) Met dit boek leer je beter omgaan met allerlei situaties in het werk die aanleiding kunnen zijn voor ergernissen, stress, niet-productief gedrag en slechte sociale contacten. De vele voorbeelden in het boek maken de boodschap duidelijk: een manager van emoties heeft zichzelf beter in de hand.