Loading...

BodieBoost 1 - Slank en fit in het echte leven

Charlotte Willems

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Karakter Uitgevers Bv
  • ISBN: 9789045201993
  • Review:
het dieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt!
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:november 2012
Afmetingen:Afmeting: 24,3 x 17,4 x 1,7 cm
Aantal pagina's:144 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Charlotte Willems | N.v.t.
Auteur(s):Charlotte Willems | N.v.t.
Vertaling
Vertaald door:n.v.t.
Originele Titel:Slank en fit in het echte leven / het dieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt!

Samenvatting

BodieBoost is hét nieuwe dieet, waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! Slank en fit door het leven, dat is waar BodieBoost voor staat. Zonder veel moeite en met veel keuzevrijheid. Het is simpel en haalbaar. Het moet namelijk wel leuk blijven. En daar horen snoepen, een wijntje drinken en een patatje eten ook bij.

Charlotte Willems, auteur:
'Talloze diëten; totale obsessie met mijn gewicht; woorden als calorieën, gewicht, dieet, vet en light: dat beheerste mijn leven! Nu heb ik een enorme struggle met mezelf overwonnen. De dieetoorlog is voor mij verleden tijd omdat ik een methode heb ontwikkeld die simpel en haalbaar is, en bovendien keuzevrijheid geeft.'

De basis van BodieBoost zijn de 5 voedingsgroepen (families), waaruit je per dag 2 porties consumeert. Je krijgt vaste weekmenu's bestaande uit ontbijt, lunch en tussendoortjes en je mag kiezen uit 7 recepten voor het avondeten. Na 10 weken heb je de BodieBoost-methode onder de knie en kun je je eigen dag- en weekmenu's samenstellen. Je krijgt de volledige vrijheid om de voedingsproducten voor jouw ontbijt, lunch en avondeten te kiezen. Voedingsproducten die bij dezelfde familie horen, kun je flexibel met elkaar wisselen.

* makkelijk te volgen weekmenu's * verplichte jokers voor een wijntje of iets lekkers * geen onderscheid tussen vet of mager, vol of light, volkoren of wit * ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar * recepten zijn snel en simpel te maken * gewoon lekker uit eten en op vakantie

Charlotte Willems (1986), -7 kg, -10 cm is de bedenkster van de BodieBoost-afslankmethode en wil iedereen inspireren voor zichzelf te kiezen in plaats van voor calorieën tellen, crashdiëten, shakes en pillen. Charlotte gelooft daar niet in; als je wilt afslanken moet je het simpel en haalbaar houden. Zeker in het drukke bestaan dat we vandaag de dag allemaal leiden.