Loading...

Jack Ryan 14 - In het vizier

Tom Clancy

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789044966824
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:25 mei 2012
Aantal pagina's:528
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Tom Clancy
Tweede Auteur:Mark Greaney
Co Auteur:Mark Greaney
Co Auteur:Mark Greaney
Vertaling
Eerste Vertaler:Jolanda te Lindert
Co Vertaler(s):Jolanda te Lindert
Originele titel:Jack Ryan 14 - In het vizier
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:2
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:2
Studieboek:Nee

Samenvatting

De Campus, de geheime dienst die door Jack Ryan sr. is opgericht, staat voor een van zijn belangrijkste opdrachten ooit: erachter komen wat de betekenis is van de ontmoeting tussen een hoge Pakistaanse officier en een terrorist uit de Russische deelrepubliek Dagestan. Want één ding staat vast voor Jack Ryan jr., Ding Chavez en Dominic Caruso: het lot van de wereld ligt in hun handen.
Intussen neemt voormalig CIA-agent Jack Ryan sr. de ingrijpende beslissing om zich opnieuw verkiesbaar te stellen voor het presidentschap. Wat hij echter niet weet, is hoe ver zijn tegenstander bereid is te gaan om hem te verslaan. In een poging Ryan in een slecht daglicht te stellen, opent president Kealty de aanval op Ryans goede vriend en trouwe bondgenoot John Clark.
Op de vlucht voor de valse beschuldigingen van Kealty en achternagezeten door een geheime organisatie die opdracht heeft gekregen hem te arresteren, reist Clark de hele wereld over in een poging erachter te komen wie het op hem gemunt heeftΒ