Loading...

Geef jezelf een break mama

Stefanie Hoogland

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789079263004
het geheim van parttime perfectionisme
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:17 september 2012
Aantal pagina's:200
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Stefanie Hoogland
Hoofdauteur:Stefanie Hoogland
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:169 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:180 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:169 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:180 mm
Verpakkingsgewicht:273 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:169 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:180 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:169 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:180 mm
Verpakkingsgewicht:273 g

Samenvatting

Ontdek het geheim van parttime perfectionisme!
Als je moeder wordt, vindt er een aardverschuiving plaats in je leven. Je krijgt de belangrijkste rol van je leven erbij - de liefde en zorg voor je kind is onvoorwaardelijk! Het is voor jou vanzelfsprekend dat je wilt blijven werken naast het moederschap. Je gaat hard op zoek hoe je al deze verantwoordelijkheden voortaan wilt invullen. Moeder zijn, werken, een bijdrage aan de wereld leveren... En tijd voor jezelf, dat wil je natuurlijk ook. Maar hoe doe je dat allemaal?
In Geef jezelf een break, mama lees je hoe je kunt genieten van moederschap, werk Ên tijd voor jezelf. Omdat je het waard bent. Want, zegt Stefanie Hoogland:
''Je leven verandert dan wel totaal als je moeder wordt - het is nog steeds jouw leven!''
En wat er in ieder geval verandert is dat je niet meer alles, niet alles meer alleen en zeker niet alles meer perfect kunt doen..
Stefanie deelt met jou haar beste tips en adviezen (van agendaseks en 'wat als'-oppas, tot buffertijd en excuuskomkommer). En ze leert jou haar belangrijkste geheim: parttime perfectionisme.
Haar boek staat vol met herkenbare situaties, inspirerende inzichten en praktische tips. Zodat je jezelf af en toe een break kunt geven door het jezelf wat makkelijker te maken in het dagelijks leven, thuis en in je werk. Maar vooral om goed voor jezelf te blijven zorgen zonder schuldgevoel.
Zodat je al je rollen makkelijker, relaxter en vrolijker kunt vervullen en nog meer kunt genieten van de combinatie van werken en het moederschap.
Geef jezelf een break!
Over Stefanie Hoogland:
Stefanie geeft workshops en trainingen Mama-management. Zij begeleidde al honderden werkende moeders in hun zoektocht naar tijd voor zichzelf en het loslaten van schuldgevoel. De inzichten, adviezen en handige tips uit haar trainingen deelt zij met je in dit boek.
Stefanie Hoogland noemt zichzelf meervoudig ambitieus; naast manager en ondernemer is zij getrouwd, moeder van drie kinderen en als vrijwilliger coach bij Bureau Jeugdzorg. Zij vindt dat hoe meer verantwoordelijkheden je hebt, hoe beter je voor jezelf moet zorgen.