Loading...

Het spoor van de liefde

Irma Joubert

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789023917267
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:29 maart 2012
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Irma Joubert
Tweede Auteur:Dorienke de Vries
Tweede Auteur:Dorienke de Vries
Vertaling
Eerste Vertaler:Dorienke Vries
Tweede Vertaler:Dorienke Vries
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

‘Het spoor van de liefde’ van Irma Joubert is de hartverwarmende voorgeschiedenis van Gretls Zuid-Afrikaanse ouders. Een liefdesverhaal dat ontroert en bemoedigt.

De hartverwarmende voorgeschiedenis van Gretls Zuid-Afrikaanse ouders - een liefdesverhaal dat ontroert en bemoedigt. Johannesburg, begin jaren '30. Kate Woodroffe is een beschermd leven gewend. Als ze besluit haar studie sociologie af te sluiten met een veldonderzoek onder arme blanke Zuid- Afrikanen, zijn haar ouders dan ook niet enthousiast. Kates vader is directeur van een mijn. Hij vraagt aan Bernard Neethling, zijn felste tegenstander bij de vakbond, zijn dochter te begeleiden in de achterbuurten van Johannesburg. Zo hoopt hij dat Kate veilig is en dat hij tegelijk Bernhard voor zijn ideeën kan winnen. Er gebeuren echter hele andere dingen. Kate en Bernard raken hopeloos verliefd - een relatie die vanwege het standsverschil tot mislukken gedoemd is.

'Het spoor van de liefde' is het eerste deel in de trilogie 'Een veilig thuis'. De andere delen zijn 'Het meisje uit de trein' en 'Tolbos'.