Loading...

De Zilveren Lepel

van Dishoeck

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: van Dishoeck
  • ISBN: 9789000309757
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:juli 2012
Afmetingen:28 x 19,5 x 7,5 cm
Aantal pagina's:1504 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Illustrator:Francesca Bazzuro
Co-illustrator:Francesca Bazzuro
Redacteur:Jantine Crezee
Redacteur:Jantine Crezee
Vertaling
Vertaald door:Jacques Meerman | Cornelis van Ginnenken | Jacques Meerman | Cornelis van Ginnenken
Originele Titel:The Silver Spoon (second edition)

Samenvatting

Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb.De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek. Sam de Voogt - NRC

Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel.

Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zestig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken.

Deze herziene editie van De Zilveren Lepel telt meer dan 2.000 eenvoudige en originele recepten. Uiteraard met uitgebreide uitleg over kooktermen en keukengerei en een register waarin gezocht kan worden op ingrediënt, menugang en de Italiaanse en Nederlandse receptnamen. Dit is het enige boek dat de liefhebber van Italiaans koken nodig heeft!

'Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.' Janneke Vreugdenhil, NRC.next

'De bijbel van de Italiaanse keuken.' Foodies