Loading...

Simple dinners

Donna Hay

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789000310777
140+ nieuwe recepten, slimme ideeën en snelle oplossingen voor iedere dag
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:05 juni 2012
Aantal pagina's:208
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Donna Hay
Hoofdauteur:Donna Hay
Vertaling
Eerste Vertaler:Ester van Buuren
Tweede Vertaler:Esther van Buuren
Originele titel:simple dinners
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:248 mm
Product hoogte:18 mm
Product lengte:299 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:248 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:299 mm
Verpakkingsgewicht:1376 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:248 mm
Product hoogte:18 mm
Product lengte:299 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:248 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:299 mm
Verpakkingsgewicht:1376 g

Samenvatting

In Simple Dinners laat Donna Hay je laten zien hoe je met alledaagse ingrediënten een verrukkelijke, eenvoudige maaltijd op tafel kunt zetten. Zin in een maaltijd met pasta, of kip, maar geen idee wat je wilt maken? Of dat je voor de koelkast staat en geen inspiratie voor een lekkere maaltijd hebt? Donna Hay is van mening dat je als je een ei in de koelkast hebt, je een maaltijd op tafel kunt zetten. Het boek is ingedeelt naar ingrediënt, van ei tot noedels & rijst, van vlees en vis tot chocola. Zo hoef je alleen nog maar een paar verse ingrediënten bij te halen op weg naar huis. De recepten zijn allemaal beschreven in Donna Hays geprezen stijl: eenvoudig, duidelijk en makkelijk.

Van Donna Hay zijn bij Unieboek

Het Spectrum ook verschenen: Donna Hay Seizoenskookboek;no time to cook; fast, fresh and simple; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy; life in balance; basic to brilliance en basis to brilliance kids.

Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.

Reacties van lezers

"Voorheen was het dagelijkse dilemma: wat gaan we vandaag eten? Tegenwoordig vraag ik me vooral af welk recept ik als eerste zal maken."

"Heel inspirerend boek om met simpele ingredienten een heel smakelijke maaltijd te maken. De foto's helpen daar zeker bij, je kunt het gerecht al bijna ruiken!"

"De recepten zijn makkelijk te maken en misschien nog belangrijker: alles smaakt heerlijk en alles lukt"