Loading...

Vis, Schaal- En Schelpdieren

Antonio Carluccio

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789060975039
Koken met Carluccio
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:08 maart 2003
Aantal pagina's:64
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Antonio Carluccio
Tweede Auteur:Priscilla Carluccio
Co Auteur:Priscilla Carluccio
Hoofdillustrator:A. Martin
Hoofdillustrator:A. Martin
Vertaling
Eerste Vertaler:Jacques Meerman
Originele titel:The Carluccio's collection : Fish and shellfish
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:Schuyt & Co | Lannoo, 2003
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:190 mm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:210 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:184 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:348 g
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:Schuyt & Co | Lannoo, 2003
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:190 mm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:210 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:184 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:348 g

Samenvatting

In dit boek laat ik u zien hoe wij Italianen onze vis graag eten: meestal in simpele gerechten en altijd barstensvol smaak. Onthoud dat als u de beste vis (op advies van de visboer) die u zich kunt veroorloven gebruikt, u al een eind op weg bent bij het creƫren van fantastische en gedenkwaardige visgerechten!