Loading...

Fysiologie van de voeding

J.F. de Wijn

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Geneeskunde & Verpleging
  • ISBN: 9789031310098
  • Adviesprijs: €102
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:28 juni 2012
Aantal pagina's:528
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:J.F. de Wijn
Tweede Auteur:W.T.J.M. Hekkens
Co Auteur:W.A. de Voogd van der Straaten
Co Auteur:W.A. de Voogd van der Straaten
Overige kenmerken
Editie:2
Extra groot lettertype:Nee
Primaire Productiemaatschappij:Bohn Stafleu Van Loghum
Product breedte:132 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:210 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:132 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:210 mm
Verpakkingsgewicht:601 g
Overige kenmerken
Editie:2
Extra groot lettertype:Nee
Primaire Productiemaatschappij:Bohn Stafleu Van Loghum
Product breedte:132 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:210 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:132 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:210 mm
Verpakkingsgewicht:601 g

Samenvatting

Dit boek bevat een systematische beschrijving van de algemene fysiologie van de humane voeding.