Loading...

Sergio kookt - Van a tot z

Sergio Herman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789490028367
3 volumes
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:26 november 2011
Aantal pagina's:112
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sergio Herman
Tweede Auteur:Marc Declercq
Hoofdillustrator:Koen Bauters
Tweede Illustrator:Koen Bauters
Hoofdredacteur:Antoon Jamine
Tweede Redacteur:Liesbet Aelvoet
Co Redacteur:Liesbet Aelvoet
Co Redacteur:Liesbet Aelvoet
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:160 mm
Product hoogte:45 mm
Product lengte:209 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:160 mm
Verpakking hoogte:45 mm
Verpakking lengte:209 mm
Verpakkingsgewicht:1146 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:160 mm
Product hoogte:45 mm
Product lengte:209 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:160 mm
Verpakking hoogte:45 mm
Verpakking lengte:209 mm
Verpakkingsgewicht:1146 g

Samenvatting

Sergio kookt is een driedelige boekenreeks met recepten van Sergio Herman, chef-kok van restaurant Oud Sluis. Sergio kookt met zijn lievelingsproducten van A tot Z. Naast recepten geeft Sergio veel tips over hoe je de producten moet aankopen, bewaren en verwerken in de keuken.
deel 1: van aardappel tot fazant
deel 2: van gember tot noot
deel 3: van oester tot zeetong
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.