Loading...

Sergio kookt 3 - Van oester tot zeetong

Sergio Herman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789490028350
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:26 november 2011
Aantal pagina's:112
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sergio Herman
Tweede Auteur:Marc Declercq
Hoofdillustrator:Koen Bauters
Tweede Illustrator:Koen Bauters
Hoofdredacteur:Antoon Jamine
Co Redacteur:Antoon Jamine
Co Redacteur:Antoon Jamine
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:157 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:208 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:157 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:208 mm
Verpakkingsgewicht:383 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:157 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:208 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:157 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:208 mm
Verpakkingsgewicht:383 g

Samenvatting

Deel 3: van oester tot zeetong
oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.
''Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?''
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.