Loading...

Sergio kookt 2 - Van gember tot noot

Sergio Herman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789490028343
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:26 november 2011
Aantal pagina's:112
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sergio Herman
Tweede Auteur:Marc Declercq
Hoofdillustrator:Koen Bauters
Tweede Illustrator:Koen Bauters
Hoofdredacteur:Antoon Jamine
Co Redacteur:Liesbet Aelvoet
Co Redacteur:Liesbet Aelvoet
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:158 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:207 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:158 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:207 mm
Verpakkingsgewicht:379 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:158 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:207 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:158 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:207 mm
Verpakkingsgewicht:379 g

Samenvatting

Deel 2: van gember tot noot
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
''Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan.''
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.