Loading...

Sergio kookt 1 - Van aardappel tot fazant

Sergio Herman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789490028336
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:26 november 2011
Aantal pagina's:112
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sergio Herman
Tweede Auteur:Sergio Herman
Co Auteur:Marc Declercq
Hoofdillustrator:Koen Bauters
Tweede Illustrator:Koen Bauters
Hoofdredacteur:Antoon Jamine
Co Redacteur:Antoon Jamine
Co Redacteur:Antoon Jamine
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:156 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:208 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:156 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:208 mm
Verpakkingsgewicht:382 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:156 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:208 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:156 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:208 mm
Verpakkingsgewicht:382 g

Samenvatting

Deel 1: van aardappel tot fazant
aardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.
''Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes.''
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.