Loading...

Carmen

Frank Groothof

  • Categorie: Reizen
  • ISBN: 9789025751265
Overige kenmerken
Bindwijze:Paperback
Schaal:1:1
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:13 mm
Verpakking lengte:231 mm
Verpakkingsgewicht:570 g
Overige kenmerken
Bindwijze:Paperback
Schaal:1:1
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:13 mm
Verpakking lengte:231 mm
Verpakkingsgewicht:570 g

Samenvatting

Carmen is het verhaal van de boerenjongen José, die volledig in de ban raakt van de bloedmooie Carmen. Carmen wil maar één ding: vrij zijn. José wil ook maar één ding: Carmen. En daarvoor overschrijdt hij werkelijk alle grenzen, zelfs die van leven en dood.

Frank Groothof is niet alleen bekend van Sesamstraat, maar ook van de verschillende opera's die hij voor kinderen heeft bewerkt. Met zijn opvoeringen trekt hij volle zalen. En de pers is unaniem lovend over de rasverteller. Maar niet iedereen heeft zin of tijd om naar het theater te gaan. En dat hoeft ook niet, want met de muziekboeken van Gottmer kan er thuis volop genoten worden.

Deze uitvoering, net als de overige muziekboeken van Gottmer vormgegeven door Bockting Ontwerpers, bestaat uit een cd met daarop de hele voorstelling van een uur, zoals die in de theaters te horen was, en daarnaast een luxe geïllustreerd boek waarin het verhaal nog eens in het kort wordt naverteld. Die bewerking, ook van de hand van Frank Groothof, gaat vergezeld van prachtige illustraties van Thé TjongKhing, die zich met dit theatrale verhaal helemaal te buiten kon gaan.