Loading...

Het verjaardagstaartenboek

Fiona Cairns

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789059564237
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:06 februari 2012
Aantal pagina's:192
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Fiona Cairns
Tweede Auteur:Laura Edwards (fotografie)
Hoofdillustrator:Laura Edwards
Hoofdillustrator:Laura Edwards
Vertaling
Eerste Vertaler:Hennie Franssen-Seebregts
Originele titel:The birthday cookbook (2011)
Overige kenmerken
Editie:1. Fontaine uitgevers, Hilversum, 2012
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:258 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:196 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:258 mm
Verpakkingsgewicht:889 g
Overige kenmerken
Editie:1. Fontaine uitgevers, Hilversum, 2012
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:258 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:196 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:258 mm
Verpakkingsgewicht:889 g

Samenvatting

Het verjaardagstaartenboek
Fiona Cairns


Een nieuw, prachtig taartenboek van de maakster van de Royal Wedding Cake voor Kate & William


- Ruim 50 recepten voor de mooiste verjaardagstaarten en cupcakes
- Volop inspiratie, ideeΓ«n en tips voor decoraties en ontwerpen
- Een verjaardag is hΓ©t excuus om een heerlijke, prachtige taart te maken
- Aantrekkelijke en stijlvolle creaties die niet alleen prachtig maar ook heerlijk zijn
- Van de auteur van Mooi bakken


Fiona Cairns begon als patissier in een restaurant. Tegenwoordig bakt haar bedrijf jaarlijks 750.000 bijzondere taarten voor onder meer Harrods. Fiona maakte veelbesproken taarten voor Bono, Paul McCartney en Pink Floyd en werd in 2011 uitverkoren om de bruidstaart voor het koninklijk huwelijk van William en Kate te maken.


'Fiona Cairns is de koningin van de gesuikerde bloemen en taartenbakster van de sterren. Haar talent voor aantrekkelijke ontwerpen en smaken komen overduidelijk naar voren in haar eerste boek Mooi bakken.'
Daily Telegraph

'Kijk, hier hebben we wat aan. Met het schitterende boekwerk Mooi bakken komen er niet alleen meer, maar ook betere taarten uit onze keuken.'
Elle eten