Loading...

Kruiden & specerijen

Hans Gerlach

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789045200644
pittig, mild, fris, geurig, zoet, zuur
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:15 februari 2012
Aantal pagina's:160
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Hans Gerlach
Hoofdauteur:Hans Gerlach
Vertaling
Originele titel:Aromen & Gew?Rze
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:237 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:267 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:236 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:267 mm
Verpakkingsgewicht:885 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:237 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:267 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:236 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:267 mm
Verpakkingsgewicht:885 g

Samenvatting

Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken!

Het geheim van heerlijke gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest!
Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies ontstaan.

Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten, aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen.

* Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur
* de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen
* leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten
* meer dan 170 recepten met nieuwe smaakbelevenissen