Loading...

De Zilveren Lepel - Toscane

Onbekend

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789077330258
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:31 maart 2012
Aantal pagina's:272
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Onbekend
Hoofdauteur:Onbekend
Vertaling
Originele titel:Tuscany
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:192 mm
Product hoogte:34 mm
Product lengte:278 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:192 mm
Verpakking hoogte:34 mm
Verpakking lengte:278 mm
Verpakkingsgewicht:1298 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:192 mm
Product hoogte:34 mm
Product lengte:278 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:192 mm
Verpakking hoogte:34 mm
Verpakking lengte:278 mm
Verpakkingsgewicht:1298 g

Samenvatting

Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die heden ten dagen kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten. De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, producenten, klassieke wijnen en spciaalzaakjes. Het boek bestrijkt het gebeid van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden. Ook de steden Florence en Siena komen aan bod. De overzichtelijke recepten zijn een selectie van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel. Ze nemen je op een culinaire reis door de populairste regio van Italie, waarvan het water je in de mond loopt.