Loading...

Bakken

James Peterson

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789045202426
Het Standaardwerk Met Meer Dan 350 Recepten En Technieken En Ruim 1500 Fotos
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:03 oktober 2011
Aantal pagina's:378
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:James Peterson
Tweede Auteur:J. Peterson
Hoofdillustrator:James Peterson
Hoofdillustrator:James Peterson
Vertaling
Eerste Vertaler:Mariëlle Steinpatz
Tweede Vertaler:L Koopmans
Co Vertaler(s):Mariëlle Steinpatz
Originele titel:Baking
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:240 mm
Product hoogte:27 mm
Product lengte:279 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:240 mm
Verpakking hoogte:27 mm
Verpakking lengte:279 mm
Verpakkingsgewicht:1405 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:240 mm
Product hoogte:27 mm
Product lengte:279 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:240 mm
Verpakking hoogte:27 mm
Verpakking lengte:279 mm
Verpakkingsgewicht:1405 g

Samenvatting

Met meer dan 350 recepten en technieken en meer dan 1500 foto's het meest complete boek over bakken - zowel zoet als hartig - ooit! James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken - die bijna allemaal voorzien zijn van stap-voor-stapfoto's - legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied. Van beginner tot chefkok, dankzij Peterson kan iedereen nu bakken! Bakken staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij elke thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto's helpen de thuisbakkers de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren. Een greep uit de verschillende recepten: Crème anglaise - Cheesecake - Klassiek bladerdeeg - Kersentaart - Citroenschuimtaart - Kleine fruittaartjes - Linzertorte - Marsepein - Slagroomsoezen - Croissants - Kaasbuidels - Boterkoekjes - Citroenrepen - Biscotti - Roggebrood - Focaccia - Bosbessenmuffins - Scones - Chocoladetaart - Kaassoufflés - Petitfours - Apfelstrudel - Rolfondant - Eclairs Bakken bewijst eens te meer waarom James Peterson een betrouwbare bron is voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Als je dit boek goed doorneemt, doe je vaardigheden op waarmee je steeds opnieuw indrukwekkende resultaten behaalt.