Loading...

Gastronomie

Johannes van Dam

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789068828917
de beste stukken uit Elsevier
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:15 september 2011
Aantal pagina's:250
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Johannes van Dam
Tweede Auteur:Marcel van Dam
Hoofdredacteur:Tonny van Winssen
Tweede Redacteur:Tonny van Winssen
Tweede Redacteur:Tonny van Winssen
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:127 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:202 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:127 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:202 mm
Verpakkingsgewicht:222 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:127 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:202 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:127 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:202 mm
Verpakkingsgewicht:222 g

Samenvatting

GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit EW
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdriĆ  en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij EW verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps