Loading...

Vegetarisch Nieuwe Stijl

Carolina Verhoeven

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789021550534
Rauw / Grillen / Bakken / Braden / Stomen / Sudderen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:30 september 2011
Aantal pagina's:240
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Carolina Verhoeven
Tweede Auteur:Jozef Schildermans
Tweede Auteur:Jozef Schildermans
Vertaling
Originele titel:New Vegetarian Kitchen, Raw/Grill/Fry/Steam/Simmer/Bake
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:197 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:254 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:253 mm
Verpakkingsgewicht:1123 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:197 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:254 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:253 mm
Verpakkingsgewicht:1123 g

Samenvatting

Vegetarisch koken nieuwe stijl, voor alle niet-vleeseters- Meer dan 200 snelle en makkelijk te maken recepten - Aantrekkelijk voor vegetariers en flexitariers - Vegetarisch is hip! - Elk recept is een volledig uitgebalanceerde maaltijd - Veel aandacht voor variatie in smaak, geur en kleur Slechts 13 procent van de Nederlanders eet elke dag vlees. Tweederde vindt vlees meer luxe dan noodzaak.- Motivaction Steeds meer mensen eten minder of geen vlees. Vegetarisch nieuwe stijl biedt elke fulltime of parttime vegetarier meer dan genoeg inspiratie voor creatieve maaltijden zonder vlees en bewijst voor eens en voor altijd dat de vegetarische keuken meer inhoudt dan linzenschotels en droge bonenburgers. De recepten - ingedeeld op basistechniek: grillen, bakken, braden, stomen, sudderen en de verwerking van rauwe ingredienten - zijn allemaal smakelijk en kleurrijk. Van gestoomde wontons tot gegrilde polenta in paprika en van bietencarpaccio met geitenkaas tot chocoladetruffeltaart met amarettoroom - vegetarische gerechten om verliefd op te worden! NICOLA GRAIMES is een internationaal bekende auteur en winnaar van drie World Gourmand Awards. Ze was redacteur bij het tijdschrift Vegetarian Living en heeft inmiddels meer dan twintig boeken op haar naam staan, waaronder vegetarische kookboeken voor kinderen.