Loading...

True blood - deel 1: Date met de dood

Charlaine Harris

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Young Adult
  • ISBN: 9789024538379
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:16 maart 2011
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Charlaine Harris
Hoofdauteur:Charlaine Harris
Vertaling
Eerste Vertaler:Emmy van Beest
Originele titel:Dead Until Dark
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Charlaine Harris, True Blood 1 Date met de dood

Sookie Stackhouse is een serveerster met een speciale gave ze kan gedachten lezen wat soms heel vermoeiend is en soms heel erg van pas komt. Alleen bij Bill Compton, de nieuwkomer in het dorp op wie ze halsoverkop verliefd wordt, wil het niet lukken, terwijl ze juist over hÊm meer te weten zou willen komen. Ook al omdat hij er een griezelig stel vrienden op na houdt.

Als een van Sookies collegas wordt vermoord, kijkt iedereen dezelfde kant op. Naar Bill. Er wordt zelfs gefluisterd dat Sookie wel eens zijn volgende slachtoffer zou kunnen worden. Want alle betrokkenen is ÊÊn ding duidelijk: Bill Compton is een man met duistere geheimen.

Charlaine Harris behoort wereldwijd tot de vijf best verkopende auteurs van de afgelopen jaren. Haar True Blood-romans met Sookie Stackhouse in de hoofdrol verschijnen in 34 landen en zijn wereldwijd meer dan 20 miljoen keer verkocht.