Loading...

Zo maak je een ondernemingsplan

Onbekend

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Managementboeken
  • Uitgever: Noordhoff
  • ISBN: 9789001790974
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:2
Verschijningsdatum:februari 2011
Afmetingen:Afmeting: 24,1 x 16,9 x 0,8 cm
Aantal pagina's:108 pagina's
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Onbekend
Auteur:Onbekend

Samenvatting

Zo maak je een ondernemingsplan is een boek uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001790974

Zo maak je een ondernemingsplan biedt je een helder stappenplan om zelfstandig een ondernemingsplan te schrijven. In deze herziene editie is op verzoek van gebruikers het financi le onderdeel van het ondernemingsplan voorzien van een duidelijker uitleg van een aantal financi le begrippen. Daarnaast is een aantal begrotingen en hun toelichting aangepast. Vanwege de vele starters die een bedrijf beginnen in de dienstverlening is in het gehele boek het aanbieden van diensten naast het aanbieden van producten toegevoegd.

Per stap biedt het boek eerst de noodzakelijke informatie en zet de student vervolgens aan het werk. Het stappenplan begint bij een persoonsanalyse (ken jezelf als ondernemer), waarna de student het idee voor zijn onderneming uitwerkt. Vervolgens wordt de ondernemeing formeel opgezet en bepaalt de student het product, de markt en de promotie. Verder regelt hij de financi n, organiseert de onderneming, stelt het uiteindelijke ondernemingsplan samen en voert het uiteindelijk uit.

De serie 'Zo maak je een plan' ondersteunt je bij het maken van beroepsproducten. Het is daarmee een ideale praktische aanvulling op de bestaande literatuur, maar vervangt deze niet. Zowel de compacte boekjes als de websites geven je concrete instrumenten in handen voor het maken van beroepsproducten. Volgens een vast format met voorbeeldmodellen, oefeningen en korte casu stiek kun je zelfstandig aan de slag.

Van dit boek is ook een Engelstalige editie beschikbaar: Making a Business Plan.