Loading...

Zo maak je een verpleegplan!

Jessica Hesselink

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • Uitgever: Noordhoff
  • ISBN: 9789001804961
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:december 2010
Afmetingen:24,3 x 17,4 x 0,6 cm
Aantal pagina's:104 pagina's
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Jessica Hesselink
Auteur:Jessica Hesselink

Samenvatting

Zo maak je een verpleegplan! is een boek van Jessica Hesselink uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001804961

Omdat veel verpleegkundigen het maken van een verpleegplan lastig vinden ontstond Zo maak je een verpleegplan. Op een compacte en duidelijke manier, met digitale ondersteuning, leer je een verpleegplan te maken.

De goede verpleegkundige onderscheidt zich door in het werk een combinatie van kennis en vaardigheden toe te passen. Als verpleegkundige moet je logisch en planmatig kunnen werken. Een verpleegplan maken is de sleutel voor een professionele en gerichte aanpak. Het maken van een verpleegplan wordt ten onrechte wel eens gezien als overbodig papierwerk. Onjuist, een goed plan geeft juist de basis voor een gestructureerde aanpak.

In 8 stappen leert u een verpleegplan maken. In het boek staan de nodige tips en activiteiten. De tips helpen bij het uitvoeren van de activiteiten.

Zo maak je een verpleegplan maakt deel uit van de nieuwe serie Zo maak je een plan en ondersteunt je bij het maken van beroepsproducten. Het is daarmee een ideale praktische aanvulling op de bestaande literatuur, maar vervangt deze niet. Zowel de compacte boekjes als de websites geeft je concrete instrumenten in handen voor het maken van beroepsproducten. Volgens een vast format met voorbeeldmodellen, oefeningen en korte casuïstiek kunnen studenten zelfstandig aan de slag.

Via de bijbehorende website is extra achtergrondinformatie beschikbaar.