Loading...

Vaders, Hoe Doen Ze Het Toch?

Gerard Janssen

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Gezin & Relaties
  • Uitgever: Bert Bakker
  • ISBN: 9789035136489
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:augustus 2011
Afmetingen:Afmeting: 20 x 12,5 x 1,1 cm
Aantal pagina's:160 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Gerard Janssen | Martine F. Delfos
Co-auteur:Martine F. Delfos
Illustrator:Sjeng Schupp
Illustrator:Sjeng Schupp

Samenvatting

Dr. Martine F. Delfos, bestsellerauteur bij twee uitgeverijen, is zelfstandig gevestigd psycholoog, onderzoeker, therapeut en publicist. Ze heeft verscheidene boeken geschreven op het gebied van de psychologie en psychopathologie. Eerder verscheen van Delfos De schoonheid van het verschil. Waarom mannen en vrouwen verschillend en hetzelfde zijn (2010).

Gerard Janssen studeerde technische natuurkunde. Hij schrijft en schreef voor onder meer Vrij Nederland, de Volkskrant, Het Parool en De Groene Amsterdammer. Janssen publiceerde eerder de bestsellers Dochters! (2009) en Zwangerschapsboek voor mannen (2010).

Martine Delfos en Gerard Janssen combineren hun kennis en ervaring in dit handzame en leesbare boek over hoe vaders opvoeden. Een boek vanuit het perspectief van vaders, beschreven vanaf de conceptie van het kind tot het sterven van de vader. Hoe is het om een meisjesvader te zijn, wat gaat er in je om bij de bevalling, hoe help je jongens opgroeien en hoe ga je om met typische vrouwendingen als menstruatie en borstvoeding?
Dit boek biedt een humoristisch, leerzaam en soms ontroerend kijkje in de wereld van vaders, geen adviezen. Ook moeders kunnen het zonder zorg lezen; ze zullen er misschien van kunnen leren en begrip krijgen voor de soms ingewikkelde vaderrol van hun man.