Loading...

Le Guide Culinaire

A. Escoffier

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: en
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9780470900277
Le Guide Culinaire
Inhoud
Taal:en
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:08 augustus 2011
Aantal pagina's:646
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:A. Escoffier
Tweede Auteur:R. J. Kaufmann
Co Auteur:Georges Auguste Escoffier
Co Auteur:Georges Auguste Escoffier
Vertaling
Eerste Vertaler:H. L. Cracknell
Tweede Vertaler:R. J. Kaufmann
Overige kenmerken
Editie:Revised
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:36 mm
Product lengte:247 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:192 mm
Verpakking hoogte:48 mm
Verpakking lengte:252 mm
Verpakkingsgewicht:1933 g
Overige kenmerken
Editie:Revised
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:36 mm
Product lengte:247 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:192 mm
Verpakking hoogte:48 mm
Verpakking lengte:252 mm
Verpakkingsgewicht:1933 g

Samenvatting

The culinary bible that first codified French cuisine?now in an updated English translation with Forewords from Chefs Heston Blumenthal and Tim Ryan When Georges Auguste Escoffier published the first edition of Le Guide Culinaire in 1903, it instantly became the must-have resource for understanding and preparing French cuisine.