Loading...

Yeast

Chris White

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: en
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9780937381960
The Practical Guide to Beer Fermentation
Inhoud
Taal:en
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:16 oktober 2010
Aantal pagina's:300
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Chris White
Tweede Auteur:Jamil Zainasheff
Tweede Auteur:Jamil Zainasheff
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:159 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:229 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:156 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:222 mm
Verpakkingsgewicht:519 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:159 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:229 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:156 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:222 mm
Verpakkingsgewicht:519 g

Samenvatting

A resource for brewers of various experience levels. It covers yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsingwashing yeast cultures. It includes sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer.