Loading...

Praktijkonderzoek voor bachelors

Jef Mertens

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kunst & Fotografie
  • Uitgever: Coutinho
  • ISBN: 9789046901427
  • Review:
leidraad voor studenten bij het (af)studeren in het competentiegericht hbo
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:2
Verschijningsdatum:augustus 2010
Afmetingen:Afmeting: 24,1 x 17 x 1,2 cm
Aantal pagina's:174 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Jef Mertens
Auteur(s):Jef Mertens

Samenvatting

Studeren aan het huidige, competentiegerichte hbo vraagt van studenten specifieke kennis en vaardigheden. Vooral het projectmatig opzetten en uitvoeren van praktijkonderzoek en het schrijven van de scriptie blijken voor veel studenten struikelblokken.
Praktijkonderzoek voor bachelors behandelt het uitvoeren van onderzoek in tien stappen. Het is daarmee een leidraad voor hbo-studenten die hun studie tot een goed einde willen brengen. De auteur behandelt de regels voor praktijkonderzoek en beschrijft het hele traject: van de onderzoeksopzet tot en met de scriptie waarmee de student als bachelor afstudeert.
Door de heldere opbouw in stappen, de vele voorbeelden en de extra uitleg is Praktijkonderzoek voor bachelors een zeer handzame hulp bij het uitvoeren van onderzoek. Het boek is geschikt voor voltijd- en deeltijdstudenten binnen drie opleidingsclusters: Organisatie, bedrijf en bestuur, Mens en maatschappij, en Techniek en natuur.

Jef Mertens was als docent verbonden aan Avans Hogeschool in Breda en begeleidde gedurende vele jaren hbo-studenten bij het afstuderen.