Loading...

IJs en ijsdesserts

Onbekend

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048303038
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:21 oktober 2010
Aantal pagina's:264
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Onbekend
Tweede Auteur:Sara Lewis
Co Auteur:Sara Lewis
Hoofdredacteur:Ellen Hosmar
Hoofdredacteur:Ellen Hosmar
Vertaling
Eerste Vertaler:Mylene van der Nagel
Originele titel:Ice Cream And Iced Desserts
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:178 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:226 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:178 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:226 mm
Verpakkingsgewicht:678 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:178 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:226 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:178 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:226 mm
Verpakkingsgewicht:678 g

Samenvatting

De ultieme stap-voor-staphandleiding voor het maken van onvergetelijk ijs, sorbets, granitas en bevroren desserts, met prachtige fotos van elk recept.

- In het uitgebreide naslagwerk vindt u tips om de juiste benodigdheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en lepels, zodat u altijd een goed resultaat hebt

- Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verandert u basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen
- Serveerideeën, zoals het maken van mandjes, hoorntjes en koekjes, en heerlijke decoratieve toppings en sauzen

- Recepten van alle klassieke ijssmaken, zoals vanille, chocolade, karamel en koffie

- Ideeën voor heerlijke ingrediëntcombinaties, van het traditionele run-rozijnenijs tot exotisch mango-passievruchtenijs

- Ontdek een overvloed aan verfijnde ijsdesserts, zoals taarten, bombes en terrines, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende ijsdranken.