Loading...

500 oosterse gerechten

G. Basan

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048302673
heerlijke recepten uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 oktober 2010
Aantal pagina's:288
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:G. Basan
Tweede Auteur:G. Basan
Tweede Auteur:G. Basan
Vertaling
Eerste Vertaler:Anna Penta
Co Vertaler(s):Anna Penta
Originele titel:500 Asian Ricipes
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:158 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:158 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:158 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:158 mm
Verpakkingsgewicht:584 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:158 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:158 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:158 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:158 mm
Verpakkingsgewicht:584 g

Samenvatting

De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie. Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oosterse recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.

- Een inleidend gedeelte geeft informatie over de basisbeginselen van het fusionkoken en laat zien hoe de Oosterse keuken zich heeft ontwikkeld.
- Laat u inspireren door deze 500 heerlijke recepten die de passie voor eten en koken weerspiegelen die in heel Azië terug te vinden is.
- U vindt hier recepten voor verschillende momenten en gelegenheden, van tussendoortjes, salades en lichte lunches tot uitgebreide diners, feestelijke hapjes en nog veel meer.
- In deze uitgebreide verzameling zijn recepten opgenomen uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië.