Loading...

Good Practice mbo-niveau 3 en 4 Uitstroomkatern Engels Zorg 1

Kees van Daalen

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9789076944548
CEF-niveau B1
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:01 juli 2008
Aantal pagina's:55
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Kees van Daalen
Tweede Auteur:Kees van Daalen
Tweede Auteur:Kees van Daalen
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:212 mm
Product hoogte:5 mm
Product lengte:297 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:212 mm
Verpakking hoogte:5 mm
Verpakking lengte:297 mm
Verpakkingsgewicht:173 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:212 mm
Product hoogte:5 mm
Product lengte:297 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:212 mm
Verpakking hoogte:5 mm
Verpakking lengte:297 mm
Verpakkingsgewicht:173 g

Samenvatting

Het Good Practice Uitstroomkatern Zorg 1 maakt deel uit van een reeks Good Practice Uitstroomkaternen met specifiek, sectorgericht Engels. De Uitstroomkaternen zijn bedoeld voor leerlingen op mbo-niveau 3 en 4. De katernen bieden taaltraining op het te bereiken CEF-eindniveau en sluiten daarmee naadloos aan op het Engels in Good Practice Workbook en Checkbook. Elk katern biedt voldoende stof voor minimaal 12 studiebelastingsuren.

De Good Practice Uitstroomkaternen maken onderdeel uit van de methode Good Practice 2.0. Good Practice 2.0 is een competentiegerichte methode Engels voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo en dekt in het mbo-brede deel de taalniveaus A2 en B1. Daarnaast zijn in elke Unit mboPlus gedeelten opgenomen op taalniveau B1 of B2 en sectorprojecten op het uitstroomniveau van de betreffende opleidingen. Good Practice 2.0 is opgebouwd uit drie onderdelen:

1. Checkbook. Biedt theorie en achtergronden voor alle leerjaren en sectoren van het mbo, inclusief taalfunctielijsten, grammaticaoverzicht, woordenboek, audioscripts.

2. Workbook. Maakt in één oogopslag duidelijk op welk mbo niveau (2, 3 of 4) geoefend wordt. Behandelt kerntaken die mbo-breed in beroepssituaties van belang zijn, via praktijkgerichte opdrachten en deelopdrachten (taalgereedschap). Good Practice laat aan de hand van het Europese Raamwerk MTV (CEF-niveau) overal zien op welk taalbeheersingsniveau er gewerkt wordt.

3. Studiemeter.nl. De methodesite van Uitgeverij Deviant. De deelnemers kunnen via internet op school en thuis oefenen in het verwerven van de basistaalvaardigheid Engels.Het programma biedt deelnemers de kans om te blijven oefenen tot de resultaten voldoende zijn. De prestaties en de vorderingen worden automatisch bijgehouden door het programma. De docenten kunnen altijd en overal de vorderingen van de deelnemers volgen. Ook het audiomateriaal wordt via Studiemeter.nl aangeboden.