Loading...

Mijn Pure Keuken

Pascale Naessens

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789057203466
volop genieten en toch slank
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:08 juli 2011
Aantal pagina's:192
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Pascale Naessens
Tweede Auteur:Lannoo
Hoofdillustrator:Heikki Verdurme
Tweede Illustrator:Heikki Verdurme
Hoofdredacteur:Heikki Verdurme
Hoofdredacteur:Heikki Verdurme
Vertaling
Eerste Vertaler:n.v.t.
Originele titel:Pascale Naessens
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:195 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:249 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:249 mm
Verpakkingsgewicht:702 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:195 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:249 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:249 mm
Verpakkingsgewicht:702 g

Samenvatting

Als model heeft Pascale Naessens jarenlang een strijd gevoerd met haar eetgewoontes. Ze weigerde een leven te leiden waarbij ze calorieën moest tellen en niet meer kon genieten van koken en tafelen. En dus ging ze op zoek naar een andere manier van eten waarbij ze lekker en voldoende kon eten mét respect voor haar lichaam en lijn. Naar een manier die zowel het model, de levensgenieter als de romanticus in haar tevreden stelde. En haar echtgenoot Paul Jambers, want de liefde van de man gaat immers door de maag.

Pascale vond haar evenwicht in de pure keuken waar ze van kon genieten zonder schuldgevoel. De basis van deze keuken zijn goede combinaties, gezonde ingrediënten en de juiste vetten. De verrassing zit ‘m in de eenvoud. Haar gerechten zijn speciaal en toch eenvoudig, ook om te bereiden. Al haar recepten en ondervindingen bundelde ze in haar eerste kookboek Mijn pure keuken. Een boek met veelal mediterraan geïnspireerde recepten op basis van vis, olijfolie, groenten en verse kruiden. En af en toe een stukje vlees voor de vitamine B12.

Alle gerechten zijn samengesteld volgens een combinatiedieet: niemand zal er dus van verdikken en er zal eindelijk komaf gemaakt worden met dat opgeblazen gevoel.
Pascale en Paul kiezen bewust voor de pure keuken en laten de romantiek hoogtij vieren aan tafel.