Loading...

Ritme van de oceaan

Olav Cox

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Vrije tijd & Hobby
  • ISBN: 9789064104954
gezinsleven op zee
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:22 december 2015
Aantal pagina's:267
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Olav Cox
Tweede Auteur:O. Cox
Tweede Auteur:O. Cox
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Olav Cox en zijn vrouw Erna kozen in 2000 voor een reis rond de wereld samen met hun vijf maanden oude dochter Vera. Ze verruilden het huis voor hun kleine zeiljacht Ritme. Ze voeren de zon achterna, op zoek naar een globaler beeld van de wereld dan het westerse.
Vera groeide tijdens de reis op tot peuter, een kind van de elementen. Olav en Erna maakten zich met vallen en opstaan de 'cruising lifestyle' eigen, een intense manier van leven waarin flexibiliteit en zelfredzaamheid een grote rol spelen.
Ruim drie jaar na vertrek keerde het gezin terug met een boeiend, eerlijk verhaal over een droomreis met scherpe kantjes. Over walvissen, stormen, vrijheid en tropische eilanden, maar ook over het maken van keuzes en de bijbehorende consequenties. En over de onverwachte wending in het laatste stuk van de reis, waarin Vera's broertje kennismaakte met het ritme van de oceaan nog voor hij was geboren.