Loading...

Verder zonder jou

Daan Westerink

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • Uitgever: Have, Ten
  • ISBN: 9789025960360
  • Review:
jongeren over de dood van iemand die ze lief is
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:januari 2010
Afmetingen:Afmeting: 22 x 16 x 2,2 cm
Aantal pagina's:239 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Daan Westerink
Auteur:Daan Westerink

Samenvatting

Je bent jong en iemand die je lief is, overlijdt. Alles is ineens anders. Mensen in je omgeving weten niet altijd hoe ze met je moeten omgaan. En zelf aangeven wat je nodig hebt is ook niet makkelijk. Hoe ga je dan verder?

?Verder zonder jou? is het eerste boek waarin alleen de jongeren zelf aan het woord komen. Want wie kan beter vertellen hoe het is om zo jong een dierbare te verliezen? Het is een boek voor jongeren die iemand verloren, of weten dat dit gaat gebeuren, maar ook voor ouders, vrienden en familie, het onderwijs en de gezondheidszorg.

Het voorwoord van ?Verder zonder jou? is geschreven door dr. Margaret Stroebe, bijzonder hoogleraar Verliesverwerking aan de Universiteit Utrecht.

Daan Westerink is journaliste en rouwdeskundige. Zij schrijft blogs, artikelen en boeken over rouw en verlies, en geeft lezingen en trainingen over dit onderwerp. Zij treedt regelmatig in de media op als rouwdeskundige en werkt internationaal samen met diverse rouwspecialisten. Van haar verscheen eerder ?Leven zonder ouders?.