Loading...

Zakboek ziektebeelden gastro-enterologie

Karin Linden

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
  • ISBN: 9789031364596
  • Review:
gastro-enterologie
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:2009
Verschijningsdatum:augustus 2009
Afmetingen:Afmeting: 16,7 x 10,5 x 1,4 cm
Aantal pagina's:214 pagina's
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Karin Linden
Auteur(s):Karin Linden

Samenvatting

Van appendicitis tot en met de ziekte van Crohn: met dit Zakboek Ziektebeelden heb je altijd alle essentiële informatie over de meest voorkomende psychiatrische ziekten binnen handbereik.
De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.
De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken Ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose.