Loading...

Puur Zeeland - Sergio Herman; Quinten Lange

Onbekend

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789089890603
De Zeeuwse Keuken Van Sergio Herman
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:11 maart 2011
Aantal pagina's:192
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Onbekend
Tweede Auteur:Quinten Lange
Co Auteur:Quinten Lange
Hoofdillustrator:Kris Vlegels
Hoofdillustrator:Kris Vlegels
Vertaling
Eerste Vertaler:n.v.t.
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:200 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:250 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:248 mm
Verpakking hoogte:203 mm
Verpakking lengte:250 mm
Verpakkingsgewicht:911 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:200 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:250 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:248 mm
Verpakking hoogte:203 mm
Verpakking lengte:250 mm
Verpakkingsgewicht:911 g
eWaste:Nee

Samenvatting

In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en vernieuwende bereidingswijzen, het gebruik van exotische kruiden enn specerijen samen met oer-Zeeuwse producten maken eten bij restaurant Oud Sluis tot een unieke gebeurtenis. In de keuken van Sergio Herman staat versheid centraal; dit betekent dat hij vooral regionale en seizoensgebonden producten gebruikt. Gelukkig biedt zijn directe omgeving, Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse eilanden, hierboor een overschot aan mogelijkheden.
Druk: 3e
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
ISBN: 9789089890603
Illustraties: aanwezig in kleur
Aantal pagina’s: 192
Afmeting: 25 x 20 x 2 cm
Gewicht: 911 g
Verschijningsdatum: maart 2011
Uitgever: Terra