Loading...

Sigmund weet wel raad met vakantie

P. de Wit

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • Uitgever: Harmonie, Uitgeverij de
  • ISBN: 9789061699057
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:april 2009
Afmetingen:Afmeting: 20,7 x 15 x 1,5 cm
Aantal pagina's:95 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:P. de Wit | Peter de Wit
Co-auteur:Peter de Wit
Co-auteur:Peter de Wit

Samenvatting

Vakantie betekent stress. Hoe vind je een reisbestemming die voor het hele gezin acceptabel is? Wat neem je mee? Hoe ga je erheen als je het milieu wilt sparen? En als je dan eindelijk op de plek van bestemming bent aangekomen blijkt het appartement veel te klein, is er maar een uurtje per dag warm water, is het strand bomvol en zijn er donkere donderwolken aan de beloofde blauwe hemel. Hou dan maar eens de stemming erin en je relaties intact. Gelukkig is er een geestelijke reisverzekering in de persoon van dokter Sigmund. Onze kleine psychiater gidst u veilig over de toppen en dalen en zet u desgewenst lachend op de foto.

Sigmund weet wel raad met vakantie verschijnt als vierde deel in de succesvolle serie Sigmund weet wel raad met... Eerder gaf dokter Sigmund welgemeende doch controversiƫle adviezen over vrouwen, managers en kinderen.

De pers over Peter de Wit
'Een emancipatie- of gelijkheidprijs zal De wit er niet mee winnen, vaak onbedaarlijk grappig is het wel.' Stripschrift

'Het blijft bijzonder hoe Peter de Wit elke keer weer precies de juiste details weet te belichten. Juist door de bundeling per onderwerp, komt die kracht extra naar voren.'Fok.nl