Loading...

De Delftse methode - Nederlands voor buitenlanders 4E

Bondi Sciarone

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9789085066675
  • Review:
Delftse methode
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:01 juli 2009
Aantal pagina's:269
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Bondi Sciarone
Tweede Auteur:Connie Wesdijk
Co Auteur:Jan Erik Grezel
Co Auteur:Jan Erik Grezel
Overige kenmerken
Editie:4
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:729 g
Product breedte:185 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:223 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:185 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:223 mm
Overige kenmerken
Editie:4
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:729 g
Product breedte:185 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:223 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:185 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:223 mm

Samenvatting

Nederlands voor buitenlanders van de Delftse methode is al vijfentwintig jaar een begrip. Nederlands voor buitenlanders bevat alles wat een anderstalige nodig heeft om Nederlands te leren. De Delftse methode is onconventioneel, praktijkgericht, maar uiterst effectief.

Nederlands voor buitenlanders is bedoeld voor hoger opgeleide anderstaligen. Het eindniveau van deze cursus is A2. Dat niveau is voldoende om in te burgeren. De vervolgmogelijkheid is de Tweede ronde, een cursus voor halfgevorderden.

Dit pakket van Nederlands voor buitenlanders bestaat uit een tekstboek, twee cd's en een cd-rom, die een compleet multimediaal zelfstudieprogramma bevat. Het boek bestaat uit 43 lessen met praktische en actuele teksten over Nederlandse situaties, die te beluisteren zijn op de bijgeleverde cd's. Het boek bevat een beknopt grammaticaal overzicht, geen moeilijke termen en veel voorbeeldzinnen. Woordenlijsten in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Turks en Arabisch zijn in het boek geΓ―ntegreerd. Tevens zijn er oefeningen in het boek aanwezig en zijn er gratis aanvullende woordenlijsten in 20 talen gratis te downloaden op de bijbehorende website. De cd-rom zorgt ervoor dat de cursist geheel zelfstandig de stof kan doorlopen en oefenen door de opklikbare vertaling, feedback, correctie en foutenanalyse bij oefeningen, luistertraining en toetsen.

Naast dit tekstboek is ook een oefenboek verkrijgbaar. Hierin staat een grote hoeveelheid extra oefenmateriaal en toegang tot de online dialoogtrainer.