Loading...

500 sappen & smoothies

C. Watson

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN: 9789059209077
  • Review:
Heerlijke recepten voor smoothies, ontbijtdranken, tonicums, oppeppende sappen, dranken voor kinderen, milkshakes en drankjes met een tic
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:2014-12-04
Afmetingen:15,9 x 15,8 x 2,7 cm
Aantal pagina's:288 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Aanbevolen leeftijd:0 - 100 jaar
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:C. Watson
Illustrator:Ian Garlick
Co-illustrator:Ian Garlick
Co-illustrator:Ian Garlick
Vertaling
Vertaald door:Hennie Franssen-Seebregts | H. Franssen-Seebregts
Originele Titel:500 Juices & Smoothies

Samenvatting

Tegenwoordig is het helemaal in om gezond en groen te eten. Maar hoe begin je daarmee en wat zijn handige tips om de gezondere levensstijl ook vast te houden? Dit boek laat het allemaal duidelijk zien aan de hand van mooie foto's en gevarieerde recepten.

Deze verzameling dranken van verschillende vruchten en smaken is een mix van nieuwe ideeën en beproefde klassieke smoothierecepten. Er zijn vele tips opgenomen voor het op smaak brengen, binden en zoeten van uw favoriete sappen en smoothies. In sappen & smoothies vindt u voedzame ontbijtdranken tot zomerse traktaties; kortom: het enige boek vol gezonde dranken waar u niet buiten kunt.
In de inleiding wordt basisinformatie gegeven voor het bereiden van sappen en smoothies: keukengerei, technieken, ingrediënten en suggesties voor het vervangen van basisingrediënten. Tips en suggesties voor sappen en smoothies voor elke gelegenheid - ontbijt, kinderfeestjes, barbecues enzovoort. Kleurenfoto's illustreren een groot aantal favoriete gerechten - begin uw dag eens met een ontbijtsmoothie met abrikozen, of verwen uzelf 's avonds met een welverdiende clementine-mangomojito.